Järjestäydytään fasismia vastaan

Suomen valtio ei auta meitä fasismia vastaan. Poliisi ja muut viranomaiset eivät noudata tai edes huomioi niitä lakeja, joita fasismia ja rasismia vastaan on suostuttu pitkin hampain säätämään. Anarkisteja ja muuta vasemmistoa vastaan poliisi kuitenkin hyökkäilee jatkuvasti.

  1. Kohti järjestäytynyttä antifasistista itsepuolustusta! ​​Yhdistetään voimamme, ei jakaannuta – virallisten mielenosoitusten, meidän kaikkien, pitäisi tähdätä fasistien blokkaamiseen. Tarvitsemme pysyviä, demokraattisia ja vastuunalaisia antifasistisia järjestöjä. Järjestäytymistä ei voi jättää huomiselle, sillä äärioikeisto partioi tänään, viimeksi Itäkeskuksessa. Sorretut ovat jo erityisessä vaarassa. Pakolaisilla, turvapaikanhakijoilla, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöillä ei ole aikaa odottaa viimeisen tolkuttajan heräämistä.

  2. Ammattiliitot antifasistiseen taisteluun! ​​Jokaisen työläisen tulisi kamppailla liittääkseen ammattiyhdistykset fasismia vastaan. Lakkoilevat työläiset voivat estää fasistien marssit. Virgin Atlantic ja Lufthansa-lentoyhtiöissä on kieltäydytty lentämästä karkotuksia ja palautuksia. Oikeistoa vastaan kollektiivisella voimalla, ei vain Aino Pennasen!

  3. Fasismin yhteiskunnallista perustaa murennettava!​​ Kaikille taattava työtä, asunto ja turvapaikka. Pakkopalautukset ja muu valtiollinen rasismi tulee lopettaa, sillä tämä laillinen rasismi rohkaisee äärioikeistoa, ja saman saa aikaan fjäderiläisittäin erillisten markkinoiden luominen ulkomaalaisille työläisille. Murentamistyön johtoon on astuttava solidaarisen työläisen ja opiskelijan, työssäkäyvän ja työttömän!

Yksi kommentti artikkeliin ”Järjestäydytään fasismia vastaan

Kommentointi on suljettu.