Bulgarian mafiavaltio korruption ja sosiaalisen epätoivon pyörteessä

Työväenluokkaista keskusteluohjelmaa. Vieraana Boyan Stanislavski, haastattelijana Juho Tamminen.

Mitä tapahtuu Bulgariassa? Julkaisimme sivuillamme artikkelin, jossa kerrotaan vakavasta korruptiosta ja sosiaalisesta kaaoksesta Bulgariassa. Artikkelissa kuvataan, miten sosialismin purkamisen jälkeen Bulgarian on vallannut alati kiihtyvä korruptio ja likainen peli. Maata johtavat käytännössä erilaiset rikollisorganisaatiot, ja yhteiskunnan rakenteet sekä palvelut ovat romahtaneet.

Bulgarian pääkaupunki Sofian kaduilla mieltä on osoitettu jo yli 100 päivää. Mitä on tapahtunut artikkelin julkaisun jälkeen? Mihin suuntaan tapahtumat Bulgariassa ovat menossa? The Barricade -lehden toimittaja ja aktivisti Boyan Stanislavski kertoo, miten tilanteeseen on päädytty, ja mitä on odotettavissa.