Alas fasismi! Alas kapitalismi! – Proletaarit osallistuu Turku ilman natseja -mielenosoitukseen 22.8.2021

Fasismi ei tipu taivaasta viattomaan maailmaan, se nousee kapitalismin verisestä rämeestä

Vuosisatoja kehitelty moderni rotuoppi oikeutti Atlantin orjakaupan ja tänäkin päivänä jatkuvan siirtomaapolitiikan, eivätkä sosialidemokraatit tai liberaalit kaihda keskitysleirienkään oikeuttamista epämääräisillä puheilla turvallisuudesta. Työkyvytön työläinen joutuu esteradalle hakiessaan apua, nöyryytettäväksi ja alistettavaksi, kun ei sittenkään raatanut itseään hengiltä porvarin kakun tähden, jos siihen olisi koskaan kyennytkään. Seksuaali- ja erityisesti sukupuolivähemmistöjen vaihtelevasti tukalassa asemassa näkyy, kuinka hallitseva porvaristo ei suostu, ei kykene rikkomaan vanhan maailman kahleita: avoin taantumuksellinen julistaa ääneen sukupuolten tiukkaa työnjakoa, kun “edistyksellinen” liberaali vaikeana vaikenee esimerkiksi transpoliklinikan portinvartijoista.

Natsit ottivat rotuopin omakseen niin, että moni erehtyy luulemaan sitä heidän yksinomaisuudekseen. Porvarit ovat pesseet kätensä myös keskitys- tai tuhoamisleireistä, joihin Hitler haki inspiraatiota Yhdysvaltain reservaateista, jos ei valkoisten arjalaisten Tammisaaresta. Se, miten porvarillinen yhteiskunta kohtelee vammaisia, saavutti synkän huipennuksen natsien tuhotessa joukoittain vammaisia ihmisiä. Magnus Hirschfeldin seksuaalisuutta ja transsukupuolisuutta käsitelleeseen tutkimuslaitokseen hyökkääminen ja sen kirjojen polttaminen kuului Hitlerin ensimmäisiin tekoihin valtiovallan kahvassa – synnytystalkoissa ei ollut sijaa rivistä poikkeamiselle. Ammattiliitot kiellettiin samana vuonna, ja paikallinen sopiminen nostettiin nykypäivän porvarille passaavaan asemaan.

Suomessa jatketaan palautuksia ja karkotuksia huolimatta “edistyksellisten” hallituspuolueiden juhlavista mutta petollisista puheista, joita nyt pidetään Afganistanin kriisin noustessa otsikoihin. Afganistaniinkin jatkettiin palautuksia Suomesta heinäkuuhun asti. Euroopan unionin rajat ovat hautausmaa, kun unionin virasto Frontex jatkaa kaikkien unionin maiden parlamenttien siunauksella murhaavaa rajavartiointia. Turvapaikanhakijoihin suhtaudutaan kuin “hybridisotaa” käyvän vihollisen tulena, jota vastaan käydään taisteluun eri keinoin, ettei Euroopasta vain saisi turvapaikkaa. Jopa Afganistaniin on vuodesta 2008 eteenpäin päätetty palauttaa lähes 300 000 ihmistä. Ranskan liberaalin presidentti Macronin ensimmäinen reaktio Afganistanin miehityksen loppumiseen olikin julistaa, että pakolaisvirta torjutaan. Porvarillinen Eurooppa syöksyy raakuuteen. Vain työväenvalta voi sen pysäyttää.

Proletaarit-järjestö on sitoutunut antifasistiseen toimintaan osana antikapitalistista toimintaa ja sosialistista vallankumouksellista työtä. Kutsumme sinut ja järjestösi mukaan Turku ilman natseja -mielenosoitukseen 22.8.2021 rakentamaan työväenluokkaista antifasistista rintamaa!

Facebook-tapahtuma: https://fb.me/e/1w56vcBZg