KUTSU: Vappumarssi ja -juhla Tampereella

Vappumarsseja järjestetään jälleen ympäri Suomen, ja Proletaarit osallistuu kansainvälisen työväen merkkipäivän juhlaan. Vapunpäivä 1.5.2022 ajoittuu sunnuntaille. Proletaarit on mukana tänä vuonna Tampereen vappumarssilla omilla Naton ja militarismin vastaisilla tunnuksillaan. Vappumarssi järjestäytyy Sorin aukiolla sunnuntaina 1.5. klo 11.00 ja lähtee klo 11.30. Marssia tahdittaa Puistotornin soittokunta. Vappumarssin päätyttyä Keskustorille suosittelemme osallistumista antifasistiseen Vappujen vappu -juhlatilaisuuteen Näsinpuistossa. Juhlaväki kokoontuu solidaarisuuden hengessä ilmaisemaan tukensa käynnissä oleville työtaisteluille, sodan uhreille sekä kaikille sorretuille. Juhlan järjestäjät haluavat vastustaa oikeistolaista politiikkaa – talouskuria, lakonmurtamista sekä nationalismin ja fasismin kasvua.

Seuraa tapahtuman järjestäjien tiedotusta muutosten varalta

Toivotamme kaikki työväen asian ystävät tervetulleiksi mukaan marssille ja tapaamaan tovereita Tampereelle! Lisäksi lähetämme taisteluterveisemme koko Suomen ja maailman sotien ja vitsausten riivaamalle työväenluokalle.

Yksi kommentti artikkeliin ”KUTSU: Vappumarssi ja -juhla Tampereella

Kommentointi on suljettu.