Nato on kansainvälisen työväenluokan murhaaja

Helsingin rautatieasemalla vastustettiin Natoa maanantaina 27.3.2023. Mielenosoitukseen osallistunut Proletaarien Juho Tamminen puhui tapahtuman yleistä Suomi-keskeistä linjaa vastaan ja muistutti, että Natoa ei tule vastustaa sen takia, että siihen liittyminen olisi ”Suomen edun” vastaista, vaan koska Nato on kansainvälisen työväenluokan murhaaja ja pyöveli.

Suomen valtiolle Nato on edullinen asia, mutta se juttu on siinä, että tämä ei ole meidän valtiomme. Suomi on porvarien valtio. Suomi on valtio, joka perustuu valkoiselle ylivallalle, kansainväliselle hyväksikäytölle ja imperialismille.

Nato on globaali imperialistinen sotilasliitto, joka pitää köyhiä maita köyhinä ja alistettuina. Tämä on sen koko historia. Nato oli pääasiallinen voima, joka vastusti siirtomaiden itsenäistymistä alusta asti.

Juho Tamminen